Onderhoud & Reiniging

Onderhoud tuinen

Onze diensten voor een volledig onderhoud van uw tuin:

  • Eenmalige opkuis
  • Snoeien van hagen
  • Bemesten van plantsoenen
  • Gras maaien
  • Verticuteren
  • Wieden van onkruid
  • Boomverzorging
  • Reinigen van verhardingen
  • Bladkuis
  • Afvoeren van alle tuinafval

Onderhoud tuinen

Iedereen wil graag het hele jaar door heerlijk kunnen genieten van zijn tuin. Hiervoor is een constant onderhoud van uw tuin van groot belang, maar dit is een intensieve en tijdrovende bezigheid. Daarom bieden wij onze diensten aan om uw tuin volledig te onderhouden voor u.

Ook tijdens de winter bieden wij een gespecialiseerde winterdienst aan waarbij wij niet alleen uw tuin onderhouden, maar ook sneeuwruimen en preventief strooien.

Wij zijn het hele jaar door actief…weer of geen weer.

Voor de onderhoud van je tuin beschikken we over verschillende formules.

Boomverzorging

De juiste snoei op het juiste moment van het seizoen vergt veel kennis.

Grootte van uw bomen

Verschillende boomsoorten stellen elk hun eigen eisen aan de bodem en planttechniek. Het advies rond inplanting, verplanting en nazorg is daarom heel belangrijk. Reeds bij het tuinontwerp houden we rekening met de grootte van de boom.

Wij snoeien en onderhouden ook grotere bomen zonder ze te beschadigen.

Bomen vellen

Het vellen van een boom is een moeilijke én gevaarlijke klus. Vooral het vellen van zieke bomen of bomen die dicht bij een huis staan, laat je beter over aan een boomverzorger. Hij is hiervoor speciaal opgeleid. Hij kan oordelen over de veiligheid en je advies geven bij het aanvragen van kapvergunningen .

Reiniging van verharding

Ook buitenverhardingen, terrassen of tuinpaden verdienen een jaarlijks onderhoud. Hiervoor gebruiken we een toestel met draaiende borstels. Deze ecologische oplossing biedt een uitstekend resultaat en beschermt de structuur van uw materiaal.

Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische producten, dit procédé gaat volledig mee met haar tijd en bezorgt je het beste resultaat.

Onderhoud bedrijven

Ook voor bedrijven is de groenzone rond haar gebouw een visitekaartje. Het onderhoud van de parking, tuin of gewassen rond het gebouw bezorgen de bezoekers van het bedrijf een eerste indruk van wat zij binnen mogen verwachten.

Wij onderhouden en verzorgen het groenonderhoud van uw bedrijf. Wij bezorgen een op maat gemaakte offerte die voldoet aan alle eisen.

Onze winterdiensten

Zelfs voor de winter hebben wij een winterdienst die voorzien is van alle materiaal om efficiënt sneeuwruimen en preventief strooien van zout voor haar rekening te nemen wanneer de winter toeslaat. Elke bedrijf kan zich onderscheiden door een plan(t)matige aanpak van haar groenbeleid, zeker in de winter.

Sneeuwruimen

Laat de winter maar komen. Wij zijn alvast goed voorbereid en doen het nodige zodat je veilig op weg kan. Onze ploegen zijn voorzien van het nodige materiaal om uit te rukken voor het sneeuwruimen zelfs wanneer iedereen binnen blijft.

Aarzel niet om ons hierover op voorhand aan te spreken voor de eerste vlokken neerdalen en uw straat verandert in een dik wit sneeuwtapijt.

Zoutstrooien

Denk erom dat het ijsvrij houden van uw stoep belangrijk is. Op vraag van haar klanten voorziet tuinarchitect Johan Van den Rul dan ook in deze extra dienstverlening.

Zout strooien gaat zelfs door in barre weersomstandigheden.

Hou uw stoep of oprit ijsvrij en hou het veilig, informeer daarom naar de onderhoudsformules.